STANMIL Izolacije - Hidroizolacije od podruma do krova
Web dizajn profesional  Digital Power Team™  Copyright © 2011 Sva prava zadržana DPT Production autor: Max ® 2011
PVC FOLIJE su sintetičke hidroizolacije na bazi mekanog pvc-a ojačane poliesterskom mrežicom.  Postojane su na starenje, otporne na UV zrake, savitljive su i na niskim temperaturama, i stegljive do 17%, paropropusne, otporne na vatru, otporne na rastinje…
PVC FOLIJE imaju široku primenu za izolaciju podova , zidova, ravnih prohodnih i neprohodnih krovova , tunela i mnogo šire. PVC FOLIJE se proizvode u deljini od 1,2 mm pa do 2,5 mm, širine od 0,77cm pa do 2,00m, dužine 20,00 m pakuju se u rolne i uskladištuju horizontalno. Proizvodi se u boji sa gornje strane svetlo siva a sa donje strane tamno siva. Ove karakteristike zavise i od vrste proizvođača. Na našem tržistu se uglavnom koriste PVC FOLIJE proizvođača SIKA, FIRESTONE, VAEPLAN ,ALWITRA ,POLISYSTEM i druge.
Ugradnja PVC FOLIJA se vrši na preklop a spajaju se toplim vazduhom od oko 600 ºC.
PVC FOLIJE se mogu ugrađivati i na niskim temperaturama a postojane su na temperaturama od -35 ºC pa do + 85 ºC. Radi lakše ugradnje svaki proizvođač proizvodi i različite elemente za razne vezne detalje kao što su slivnici, ventilacije, ugaonici, rubni limovi kao i razni drugi završni elementi.
Za ovu vrstu hidroizolacija proizvođači materijala daju garanciju od 10 godina.
PVC folije (slika 1)
PVC folije (slika 2)
PVC folije (slika 3)
PVC folije (slika 4)