STANMIL Izolacije - Hidroizolacije od podruma do krova
Web dizajn profesional  Digital Power Team™  Copyright © 2011 Sva prava zadržana DPT Production autor: Max ® 2011
STANMIL sediste preduzeca
STANMIL vozni park preduzeca
Stanmil Proizvodnja Behatona
STANMIL o nama slika
Osnovna delatnost ,,STANMIL” je izvođenje HIDROIZOLATERSKIH radova u građevinarstvu kao i proizvodnja i distribucija proizvoda od betona kao što su BEHATON PLOČE, ivičnjaci, rigole, rasteri... raznih boja i dimenzija.
,,STANMIL”se bavi izvođenjem HIDROIZOLATERSKIH radova od temelja do krova kao što su: radovi na temeljima, podovima, zidovima, terasama, kupatilima, ravnim krovovima, bazenima, rezervoarima za vodu, mostovima i svugde gde ima potreba za izolacijom.Takodje vršimo i presecanje kapilarne vlage u podrumskim zidovima od opeke po principu dvorednog bušenja zida i nalivanje preparata za presecanje vlage. ,,STANMIL” je osnovan 2000 godine nakon 22 godine rada u firmama koje su se isključivo bavile hidroizolacijama u građevinarstvu. Svojim ukupnim dugoročnim iskustvom na izradi hidroizolacije stručni tim visokoobučenih ljudi garantuje kvalitet izvedenih hidroizolaterskih radova. Sposobni smo da u svakom trenutku svojom brzinom i kvalitetom možemo odgovoriti na zahteve investitora.
Ako imate problem na postojecem objektu Vaš problem može biti rešen u saradnji sa nama, zato se obratite pravim ljudima kako bi Vaš problem postao prošlost. Takodje preuzimamo sve pratece gradjevinske radove na sanacijama hidroizolacija.
Ako trazite kvalitetnog izvođača hidroizolaterskih radova koji će se svojim radovima uklapati u dinamiku investitora onda ste na pravom mestu ,,STANMIL” Vaša sigurna hidroizolacija.
Za svaki povern posao na izradi hidroizolacije možemo obezbediti sav osnovni i prateći material za izradu hidroizolacije a garanciju dajemo od 1 do 10 godina u zavisnosti od kvaliteta ugrađenog materijala. Za izvođenje hidroizolaterskih radova koristimo materijale iz proizvodnog programa proizvođača: TIM IZOLIRKA, FIM KANJIŽA, BIM SVETI NIKOLA, MKM grup, TEHNONIKOLJ, VILAS, SIKA, ISOMAT, KEMA, MAPEI, SPAMIL i druge.
BEHATON PLOČE I PROIZVODI OD BETONA

U skladu sa potrebama da nakon izvedene hidroizolacije na delovima trotoara i ravnih krovova istu treba zaštititi betonskim pločama, otpočeli smo i sa proizvodnjom i ugradnjom vibro livene betonske galanterije-BEHATON PLOČA. Proizvodimo BEHATON PLOČE u debljinama od 2,5cm, 3cm, 4cm i 6cm raznih dimenzija i oblika kao i u raznim bojama a sve po potrebama investitora. Pored behaton ploča  ,,STANMIL” se bavi i proizvodnjom: IVIČNJAKA,  RIGOLA, RASTERA i druge vibro livene galanterije.
Za proizvodnju vibro livene galanterije koristimo visokokvalitetne marke cementa pomešane sa vodom, granulacijom I,II i III  kao i dodatkom aditiva za plastičnost i trajnost.
BEHATON PLOČE se koriste još i za popločavanje staza, trgova, parkirališta, biciklističkih staza, stepenika, oko bazena kao i kod uređenja drugih privatnih i poslovnih objekata i drugih javnih površina namenjenih pešacima.